Fyns Akva – GDPR og persondatapolitik

 

  

I Fyns Akva respekterer vi alles ret til et privatliv. Denne persondatapolitik beskriver hvordan vi indsamler, bruger og beskytter vores medlemmers og samarbejdspartneres personlige data.

 

Der indsamles kun personlige oplysninger som skal bruges i foreningsøjemed og kun data som medlemmer og samarbejdspartnere selv giver os. Data indsamles ikke via automatiserede metoder eller fra andre kilder.

 

Indsamlede data kan være identifikationsoplysninger, såsom navn, post- og mailadresse, telefon nummer, fødselsdato eller bank information.

 

Indsamlede data anvendes kun til foreningsrelaterede aktiviteter, såsom medlemskommunikation, opkrævning af kontingent, foreningsarrangementer, opdrætterliste m.v.

 

Billeder taget i forbindelse med foreningens aktiviteter anvendes på vores hjemmeside og på sociale platforme som Facebook, Snapchat, TikTok o.lign. til promovering af foreningen generelt.

 

Persondata videregives ikke til tredjemand.

 

Du har ret til at anmode om indsigt i dine personoplysninger, berigtigelse af dine personoplysninger og sletning af dine personoplysninger.

Du har ret til at klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk), hvis du er uenig i vores behandling af dine oplysninger. Vi opfordrer dig naturligvis altid til at tage kontakt til os, før du klager til Datatilsynet.

Vi opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, der er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne persondatapolitik (medmindre loven kræver opbevaring i længere tid). Dette kan f.eks. være en lovpligtig opbevaring af bogføringsmateriale på 5 år efter reglerne i bogføringslovens kapitel V.