Fyns Akva messe 2023


Odense Congress Center

Odense, 8. - 10. september 2023

Nordeuropas størsteMega nyhed!! Vi er stolte af og glæder os til, at skulle afholde Nordeuropas største akvariemesse, her i Odense.


Du kan godt begynde at glæde dig, vi er i fuld gang med at planlægge den største akvariemesse i Nordeuropa, og den skal holdes på Fyn i Odense.


Vi har booket messehal A på 2.835 m2 i Odense Congress Center, som ligger blot fem minutter fra fynske motorvej. Der er plads til alle besøgende og med 1.800 gratis p-pladser bliver der også plads til bilen.


Vi laver en messe for alle med interesse for akvariehobbyen. En rigtig familiemesse, med alt fra det nørdede akvarie, workshops, hobbyfolk til børn samt ikke at forglemme sjove konkurrencer og lotterier.


Er du til betta fisk, ja så kan du godt glæde dig til at se Lisa fra KGTropicals. Lisa vil besøge vores afdeling for bettafisk.


Er du mere til cichlider, så har Lisa sin mand, John, med. En cichlidemand helt igennem og med en fasination for særligt Oscars


Akvariesnak og akvarieråd bliver der også masser af plads til.


Et par yderligere overrakelser indenfor yoybubere fra U.S.A. kommer og indtager scenen. Offentliggøres ultimo 2022.


Lad børnene besøge vores børneområde, hvor de kan kigge på farvestrålende guppyer, og tegne/male en fin akvariefisk eller selv få malet en farvestrålende fisk i ansigtet. 


Vi forventer udstillere fra rundt om i Europa, både dyrehandlere, grossister, importører og producenter. Så der skulle være basis for at få et par fisk, tilbehør eller andet akvarie godt med hjem. Vi begynder allerede nu at sende invitationer ud og er i kontakt med nogle spændende muligheder.


Sæt kryds i kalenderen allerede nu! Vi opdaterer og udvidere løbende vores hjemmeside, med messe information, priser og billet bestillling. Informationen deles i to. En for besøgende og en for udstillere, informationen vil være på dansk og engelsk.


Planlagte aktiviteter


Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer så mange spændende aktiviteter, som mulig. Vi arbejder hele tiden på at finde nye aktiviteter og arrangementer. Som medlem er det vigtigt for os, at du byder ind med dine forslag og ønsker.


Fast månedligt foreningsmøde, hver sidste onsdag i måneden. Næste møde er 29. juni kl. 19.00-21.30. Vi mødes på Odense Kultur & Idrætcenter, den gamle Bolbro skole, Stadionvej 50 K, Odense V. Mødelokale K


Temaet for aftenen er, sommerafslutning og foredrag af Helene Schoubye, om pragtguramier og sortvandsakvarier.


2022 bliver endnu et fedt år. Vi har tid til at planlægge lidt ud i fremtiden:


Jyllandstur, lørdag den 25. juni. Jyllandstur, bl.a. Akvarie West og Oceanreef


Pragtgurami og sortvandsavkarie-foredrag af Helene Schoubye, d. 29 juni Foreningsaften


Ekskursion i den danske natur, lørdag den 20. august. Tag familien med. Vi fanger levende foder til vores fisk.


Sjælland rundt, lørdag den 10. september, denne gang går turen mod Sjælland. Vi besøger bl.a. Akvariestuen i Slagelse.