Kære udstiller, velkommen til Fyns Akva messe 2023 - Nordeuropas største akvarie udstilling, messe og show.


På Fyns Akva messe vil du møde hobyisten, den nye og den mere erfarne, de helt unge og de ældre generationer. Forbrugere der er passioneret i deres hobby. For nogle er det en livsstil for andre er det en hyggelig og spændende interesse. Som den eneste messe af sin art i Nordeuropa vil vores besøgende, dine kunder, forvente end blot en udstilling. Det er en messe for hele familien, og der er aktiviteteter og foredrag, for de fleste, og de er klar til at shoppe.


En messe ud over det sædvanlige, med udstillere og forhandlere fra flere lande. Her finder du information om messen. Du kan reservere din stand, størrelse og ønske om placering. Vi sidder klar til at hjælpe dig og vi vil i samarabejde med Odense Congress Center, gøre hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker.

 

Vi forventer at der bliver run på bookning af stande til messen, så vi anbefaler dig at reservere din/jeres stand i meget god tid.


Siden bliver opdateret hver 3. uge med aktuel udstillerliste.


Medio 2023 forventes program og katalog klar.


FynsAkva messe bliver afholdt i dejlige og optimale omgivelser på Odense Congress Center. Messehal A er på 2.835m2, hvilket svarer til 3,5 håndboldbaner. Der er mere end 1.800 gratis p-pladser.


Udstillingshallen ligger i direkte forbindelse med hotellet.


Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ