Fyns Akva messe 2023


Odense Congress Center

Odense, 8. - 10. september 2023

Nordeuropas største


Nu sker der  noget i vores dejlige og spændende hobby. Flere og flere får interesse for hobbyen og input og råd fås på facebook grupper og hos den lokale dyrehandler. Vi har en hobby med mange muligheder, et utal af meninger og scapeopbygninger.  År tilbage var de store messer noget vi kendte til. Med mange tusinder  akvarier rundt om i de danske hjem, tror vi  på at der er interesse og nysgerrighed for igen at holde en stor messe, og blive opdateret og introduceret til alle de spændende nyheder der er kommet på markedet.


Med en messehal på 2.835m2, mere end 3,5 gangn håndboldbane, og med blot fem minutter til fynskemotorvej og med mere end 1.800 gratis p-pladser, er bolden givet op til et brag af en akvariemesse.  Kommer du med tog og bus, tager det ca. 15 min. fra Odense banegård. I kan også planlægge en overnatning på hotellet som ligger i direkte forlængelse af messe hallen, besøge messen over et par dage, tage ind til Odense og se det nye H.C.Andersen museum. Link til hotel Odense Congress Center : https://occ.dk -ikke aktivt endnu.

Vi lægger naturligvis rute information op når tiden nærmer sig, og vi ved mere om aktuel ofentlig transport.


Forplejningsmuligheder er der i forbindelse med messehallen, Glas Caféen. Her kan købes franske hotdogs, sandwich eller smørrebrød. 


Vi er arbejder på et spændende aktivitetsprogram for hele familien og for alle gengre indenfor akvariehobbyen. Programmet vil først komme på hjemmesiden primo 2023. Vi kan dog allerede nu afsløre at der bliver gang i Betta fisk og Oscar og mange flere. Vi er lidt stolte over at få besøg af John Hudson og Lisa Conroy fra KGTropical, kendte youtubere fra U.S.A. Lisa må være nutidens droning af beatta fisk og John har en kæmpe vide viden om akvariehobbyen og en stor passion for oscars


Billetter: Køb din billet on-line via linket her... Kommer først på hjemmesiden medio 2023, men du kan allerede nu se priser og muligheder.